Úgy tudni, Zséda és Rúzsa Magdi is esélyes az X-Faktor mentori székére

Forrás: Facebook/X-Faktor -
Rúzsa Magdi Zséda X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már lehet tudni, hogy a 2018-as X-Faktor férfi mentorai ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci lesznek, ám a csatorna még nem hozta nyilvánosságra a negyedik tag nevét. Igaz, egy videót közzé tettek, amelynek alapján lehet találgatni, ki váltja Radics Gigit az ítészek szerint. 

Az RTL Klub ugyan még semmit nem árul el a leendő mentorról, a Bors azonban úgy tudja, Rúzsa Magdi a legesélyesebb, legalábbis a kommentelőik rá tippelnek. Sokan gondolják úgy, hogy nem Magdi, hanem Zséda kapta a megtisztelő feladatot, de a csatorna ezt sem erősítette meg.

"Ha mentort keresünk, sosem egy konkrét elvárásoknak megfelelő személyt választunk, hanem olyat, akivel a négyes jól működik majd. Nem az a fontos, hogy valaki egyénileg hogyan viselkedik, hanem az, hogy a másik három mentortársával együtt legyen alkalmas" - nyilatkozta Verebély Marcell, a műsor főszerkesztője.

Forrás: Facebook/X-Faktor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.