A Dunában találtak meg a decemberben eltűnt Molnár Márió Viktor maradványait

Forrás: Thinkstock -
halál Duna fiú anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December közepén tűnt el nyomtalanul a 19 éves fiú, hozzátartozói pedig hiába reménykedtek, nem sikerült élve megtalálni. Maradványait a Dunából emelték ki, az édesanyja azonosította a holttestet. A hatóságok nyomoznak, keresik a magyarázatot a történtekre. 

Molnár Márió Viktor december közepén tűnt el, és sajnos már csak a holtteste került elő, pedig édesanyja és barátnője a végsőkig reménykedtek, visszatér még hozzájuk a 19 éves fiú. Viktor nagyatádi, de Győrben dolgozott, ott élt albérletben szerelmével. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia, csak annyi biztos, hogy december 14-én már nem lehetett elérni a fiatal fiút.


A remény és a sok-sok ima ellenére a fiút a Ripost információi szerint már nem találták meg élve, maradványait a Dunából emelték ki. Szerelme nem tudja elfogadni, hogy a 19 éves fiú már soha nem megy haza. „

a lenne még egy percem, hogy beszéljek hozzá, akkor kérlelném, hogy ne hagyjon itt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.