Bálint Emese 73 milliárd forintos ajánlatot kapott szüzességéért

Forrás: Reggeli -
társ igazi szüzesség pénz Bálint Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Emese habár nagyon régóta színésznőként tevékenykedik, azzal robbant be a köztudatba, hogy 28 évesen szűz, de keresi az igazi társát. Egyelőre nem találja, pedig sokan írnak neki, és egyesek még komolyabb összeget is felajánlanak neki, legutóbb egy 75 milliárd forintos licit futott be...

A 28 éves szűz színésznő még mindig nem találta meg igazi társát, pedig nagy erőkkel keresi. Sokan írnak neki, ám még senkiben nem találta meg azokat az értékeket, amiket ő keres.

Bálint Emese rengeteg ajánlatot kap Forrás: Reggeli

9750 férfi keresett meg ajánlattal, de egy se volt olyan, akit randevúra érdemesítettem volna.

Lokálnakrengeteg pénzt ajánlanak a szüzességéért volt, amit egy amerikai üzletember ajánlott fel azután, hogy látta, pénzbeli ajánlatokat is kapok. Szeretném leszögezni, hogy nem fogadtam el, mert az úriember nős, családos férfi volt, akinek elég erkölcstelen az előélete is. Engem nem a pénz motivál"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.