John Travolta és Tom Cruise gyűlöli egymást

Forrás: AFP -
vita John Travolta szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas harc folyik a Szcientológia Egyház tagjai között, Tom Cruise és John Travolta például nem is szólnak egymáshoz.

A Szcientológia Egyház névtelenséget kérő egykori biztonsági őre belső titkokat fecsegett ki a DailyMailnek. Elárulta, hatalmas harcok dúlnak a hatalomért. Mint ismeretes, az egyházhoz több híresség is tartozik, többek között Tom Cruise, Kirstie Alley vagy John Travolta. Ugyanakkor csak Tom Cruise-nak van közvetlen kapcsolata David Miscavige vezetővel és emiatt őt tekintik a második számú embernek.

Ez azonban nagyon nem tetszik John Travoltának, aki folyton elégedetlenkedik, és nem ismeri el Cruise-t felsőbbrendűnek.

Cruise-sal szemben Travolta semmit nem kap ingyen, senki nem ajándékozza meg őt különleges meglepetésekkel."

Tom Cruise-t ki nem állhatja John Travolta Forrás: AFP

Travoltának azért is esik rosszul, hogy Cruise a második számú vezető, mert amíg ő nem csatlakozott az egyházhoz, ő volt Miscavigne kedvence.

Nem titok, hogy utálják egymást. Tom Cruise az esküvőjére sem hívta meg annak idején." – árulta el a biztonsági őr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.