Kim Wilde-ot az UFO-k sarkallták új lemezre, a kertjében látta őket

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Fredrik Von Erichsen -
zene UFO lemez Idegenek Kim Wide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80-as években hatalmas világsztár volt Kim Wilde, mostanában azonban már kertészként és tájépítészként érvényesül. Most, 57 évesen azonban újabb albumot ad ki, melyet az UFO-knak ajánl, akiket a kertjében látott. 

Nem akármilyen lemezzel tér vissza a 80-as évek sztárja, Kim Wilde, aki 57 évesen rukkol elő új albummal. Az apropót pedig az adta, hogy földönkívüliekkel találkozott a hátsókertben - írja a Dailymail.

Az mostanában tájépítészként dolgozó énekesnő azt mondja, hogy2009-ben a hátsókertjében felnézett az égre és akkor fényességet látott, majd az cikázni kezdett az égen. Azt mondja, rengeteg ember szemtanúja volt a jelenetnek.

Kim Wilde turnéra is indul Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Fredrik Von Erichsen

Azt is elárulta, hogy ez az élmény sarkallta arra, hogy visszatérjen a zenéhez. Mint mondta: miután ilyet tapasztal valaki, már nem lesz ugyanaz az ember. Turnéra is indul Kim Wilde, akit gyermekei is biztatnak, hogy térjen vissza a zeneiparhoz. Az új album pedig az Itt jönnek az idegenek (Here Come The Aliens) címet viseli majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.