Kivágták Nagy Ervin melegcsókját a Valami Amerika 3-ból

csók Nagy Ervin meleg jelenet rádió Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kivágták a Valami Amerika 3-ból azt a jelenetet, amikor Nagy Ervin megcsókol egy férfit. Ezt maga a színész is egy rádióműsorból tudta meg.

Várkonyi Attila nemrég a Retro Rádióban látta vendégül a Valami Amerika 3 egyik szereplőjét, Nagy Ervint és a rendezőt, Herendi Gábort. A film készítéséről beszélgettek, majd egyszer csak váratlan dolog történt.

A stúdióban egyik percről a másikra megfagyott a levegő. Az alkotókat a forgatás legmerészebb momentumairól kérdeztem. Ekkor kezdett mesélni Nagy Ervin erről a jelenetről, ekkor derült ki számára, hogy nem került be a filmbe. Azonnal megkérdezte a rendezőt, aki az információt csak megerősíteni tudta." – mondta a Borsnak Várkonyi Attila.

Nagy Ervin a Valami Amerika 3-ban Forrás: Szin Robert

A lap ezt követően megkereste a rendezőt, Herendi Gábort, aki viszonylag szűkszavúan válaszolt.

Ez egy spontán ötlet volt, nem volt benne a forgatókönyvben. Végül azért vágattam ki, mert a film szerintem ezzel vesztett a ritmusából, és látszódott, hogy improvizáció, de el is nevették. Akkor történt, amikor a Rezsót játszó Nagy Ervin utcanőnek öltözve a színpadra lép. Akkor adott szájra puszit Pindroch Csabának, amin persze mindenki jót derült" – magyarázta a rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.