Avicii tudta, hogy meg fog halni, ha folytatja a turnézást

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
dokumentumfilm halál dj Tim Bergling tragédia Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilmet forgattak a nemrégiben meghalt svéd dj életéről. A filmesek 4 éven keresztül követték Avicii, azaz Tim Bergling mindennapjait. A filmben Avicii elmondja: ha folytatja a turnézást, meg fog halni.

Avicii: True Stories - ezzel a címmel készült az a dokumentumfilm, melyet a nemrégiben meghalt svéd dj, Avicii, azaz Tim Berglingről forgattak. A film a hónap elejétől érhető el a Netflixen - írja a Business Insider.

A filmben a dj figyelmezteti a világot: "Meg fogok halni."

Avicii elmondja a film készítőjének, barátjának, Levan Tsikurishvilinek, hogy ha folytatja a turnézást és ezt az életmódot, bele fog halni. Avicii egyébként 2016-ban vonult vissza hivatalosan a turnézástól fizikai-, mentális- és alkoholproblémái miatt.

Avicii figyelmeztette a világot Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen

Tim Bergling azt is elmondta a kameráknak, hogy amikor 2016 márciusában meghozta ezt a döntést, egészen más reakcióra számított a csapata részéről. Úgy gondolta, támogatják majd őt, de nem így lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.