Így él most a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár, Andraschek László és felesége

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
hajléktalan lottómilliomos Andraschek László Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andraschek László és felesége hajléktalanként éltek egészen addig, amíg 2003-ban meg nem nyerték a Skandináv lottó 636 milliós főnyereményét. Bár a mesés összegből már nem sok van, még mindig jól élnek. Néhány jó tanáccsal el is látták a jövő nyerteseit.

Nagyot fordult a világ 2003-ban Andraschek Lászlóval és feleségével. Az addig hajléktalanként tengődő győri házaspár elvitte a Skandináv lottó 636 milliós főnyereményét. Urakként éltek, de sajnos mára nem sok maradt a mesés összegből, ám még most sincs okuk panaszra. Elárulták, milyen most az életük.

Andraschek László hajléktalanból lett lottómilliomos és felesége, Anikó Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Szegényként él az egykor lottómilliomos házaspár, Andrschek László és felesége


Hajléktalanokból lettek lottómilliomosok Andraschek Lászlóék 2013-ban, mára azonban szinte semmi nincs a milliókból. Üzletük becsődölt, a nyaralót pedig eladták és örülnek, ha mindig van étel az asztalon. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.