Vágó Piros felhagyott a rádiózással, most főzőtanfolyamra jár

műsorvezető rádiós rádió gasztronómia Vágó Piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb magyar rádiós volt, mégis felhagyott munkájával Vágó Piros. Most elárulta, új célokat keres az életben.

Vágó Piros az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt, ahol Papp Gergő és Lakatos Márk arról faggatta őt, miért is hagyta abba a rádiózást. Kiderült, hogy nehéz és fájdalmas döntés volt, ugyanakkor úgy érezte, ideje más célokat keresnie az életben.

22 év után hagytam abba. Egyelőre nem tudom azt mondani, hogy befejeztem, mert az erős szó lenne. Már két éve éreztem, hogy nem azzal a lendülettel, azzal a szívvel megyek bele, ahogy korábban. Ha ezt elkezded érezni, elkezded vizsgálni magad, hogy ez valami átmeneti fáradtság-e, és keresed az okokat. Aztán rájöttem, hogy ez az életközepi válság lehet... Akkor úgy gondoltam, hogy talán nem kínoznám a hallgatókat, hanem próbálok más célokat, más utat keresni..." – árulta el az egykori műsorvezető, akit két egymást követő évben is megválasztottak a legnépszerűbb női rádiósnak.

A műsorban elmesélte azt is, hogy amióta felhagyott rádiós karrierjével, nagyon sokat főz és elkezdett gasztrotanfolyamra járni.

Kiderült, mivel foglalkozik most Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kiderult-mivel-foglalkozik-most-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült. TV + SztárokOrigoAvicii halála előtt még felhívta egyik rokonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-avicii-halala-elott-meg-felhivta-egyik-rokonat-ongyilkossag.htmlKiderült, Avicii halála előtt nem sokkal beszélt egyik családtagjával, aki annyira megijedt a DJ telefonhívásától, hogy azonnal Ománba repült, de sajnos elkésett. TV + Sztárok--Bálint Emese, vagyis a szűz színésznő reagált Puzsér Róbert szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-balint-emese-vagyis-a-szuz-szineszno-reagalt-puzser-robert-szavaira.htmlBálint Emesét, vagyis a 28 évesen szűz színésznőt nemrég ismerhette meg az egész ország, éppen azért, mert megőrizte ártatlanságát, és még mindig várja az igazit. Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül a jelenséget, Facebook-oldalán osztotta meg véleményét, melyre most Emese a Life.hu-nak reagált. TV + SztárokOrigoMeghan Markle testvére szeretné, ha Harry herceg lefújná az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-meghan-markle-testvere-szeretne-ha-harry-herceg-lefujna-az-eskuvot.htmlHarry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, ezért nyílt levelet írt a hercegnek, mert még nem késő lemondani az esküvőt. TV + Sztárok--Minden fotóját törölte az Instagramról Blake Livelyhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-minden-fotojat-torolte-az-instagramrol-blake-lively-ryan-reynolds.htmlEgyelőre ismeretlen okból minden fotóját törölte Instagram-oldaláról Blake Lively, aki immár a saját férjét, Ryan Reynoldsot sem követi többé a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Elkezdődött Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari válópere: nem tudnak megegyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180503-elkezdodott-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-valopere.htmlElkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere. A napokban megtartott békítő tárgyalás nem vezetett eredményre - írja a Ripost a Story magazin nyomán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.