Különleges kívánságlistát írtak a világsztárok az EFOTT-ra: videó

EFOTT videó efott 2018 kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
43. évéhez érkezett az egyetemisták és főiskolások fesztiválja, vagyis az EFOTT. A Velencei-tónál megrendezett fesztiválra évről évre egyre több világsztár érkezik, így a különleges kívánságok listája is elrugaszkodik a talajtól. Azt, hogy miket kértek a nemzetközi szupersztárok és mi mindennel elégszenek meg a magyar zenekarok, a fesztivál igazgatója, Maszlavér Gábor mondta el a Life.hu-nak. Fekete törülközőtől az orangutánig, íme a lista.

Baukó Éva Capri szigetén szexiskedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-bauko-eva-capri-szigeten-szexiskedett-foto.htmlBaukó Éva barátaival nyaral Capri szigetén, ahonnan csak úgy ontja a szexi képeket. Zöld fürdőruhája nem sokat hagy a képzeletnek.TV + SztárokOrigoDemi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--Kiss Ramóna visszatér a Barátok köztbe: csak rövid időre láthatjuk Szentmihályi Zsófithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-kiss-ramona-visszater-a-baratok-koztbe-csak-rovid-idore-lathatjuk-szentmihalyi-zsofit.htmlKiss Ramóna hosszú időszakot zárt le azzal, amikor elhagyta a Barátok közt csapatát. Bár a színészetet nem adta fel, reménykedett, hogy egyszer még visszatérhet a Mátyás király térre...TV + SztárokOrigoVajna Timi megmutatta, mekkora a hasa a hormonkezelésektől: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vajna-timi-megmutatta-mekkora-a-hasa-a-hormonkezelesektol-foto.htmlVajna Timi hormonkezeléssel készül a babavállalásra, meg is mutatta, mit művel a testével az injekció. TV + SztárokOrigoKét hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigoKirály Viktor barátnője megmutatta hosszú combjait: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-kiraly-viktor-baratnoje-megmutatta-hosszu-combjai-video.htmlKirály Viktor és szerelme, Anita jelenleg Szicíliában töltik szerelmes nyaralásukat, ahonnan a szexi lány egy igen pikáns videót is posztolt: megmutatta gyönyörű lábait.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.