Pintér Tibor megváltozott: levágatta haját és a celebkedésből is visszavesz

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
haj Pintér Tibor Tenya celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyabb irányt próbálgat Pintér Tibor: levágatta hosszú szőke haját, és a celebkedésből is szeretne visszavenni.

Pintér Tibort lovon, hosszú szőke hajjal ismerik az emberek, de Tenya úgy döntött, hogy ideje változtatni, komolyodni. A színész első lépésként megvált hosszú szőke frizurájától, ráadásul úgy döntött, hogy a celebkedésből is visszavesz, ideje ugyanis csak színházigazgatóként viselkednie.

Pintér Tibor többé már nem így néz ki Forrás: Pintér Tibor / Facebook

˝Én most celebből színházigazgatóvá szeretnék tisztulni˝ - mondta Pintér Tibor a Fem3 Caféban, ahol arról is beszélt, hogy a nézőknek nem feltétlenül tetszik az új frizurája, de mindenkit megnyugtat, annyira azért nem változott meg, még mindig egy szőke herceg.

Így néz ki most Pintér Tibor Forrás: FEM3 Café

„Senior kategóriás szőke herceg vagyok, de legalább ez nem veszett el" – árulta el Pintér Tibor, akiről az is kiderült, hogy bizony nem világosszőke az eredeti hajszíne. A példaképéről is bátran beszélt Tenya: Chris Hemsworth-re szeretne hasonlítani , aki többek között Thor figuráját játssza, legutóbbi filmjében már rövid hajjal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.