Sztárek Andrea évekig élt kölcsönökből, már a férfiak sem érdeklik

Forrás: RTL Klub -
kölcsön színésznő pénz alkoholizmus Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharos körülmények között távozott a Barátok közt című sorozatból Sztárek Andrea színésznő, azzal gyanúsították, hogy alkoholista. Most anyagi helyzetéről és magánéletéről is beszélt. 

"Padlóra küldött, hogy alkoholistának kiáltottak ki. Pedig akkora blődség volt, hogy egy könnycseppet sem érdemelt volna" - mondta a hot! magazinnak Sztárek Andrea színésznő, aki viharos körülmények között távozott a Barátok közt című sorozatból. A színésznő pénztárcáján is megérezte, hogy már nem játszik a sorozatban, ám sokkal rosszabbal is szembenézett már.

Sztárek Andreának már egy perc szabad ideje sincs Forrás: RTL Klub

"Hét évig voltam munkanélküli. Alkalmi rendezésekből kölcsönökből éltem. Ha tudtam, hogy két hónap múlva százezer forintot keresek majd, akkor értelemszerűen nem százötezret kértem kölcsön: mindig annyit, amire megvan a fedezet. Nem volt félretett pénzem, így nem volt mihez nyúlnom, cudar egy világ volt" - emlékezett vissza a színésző. Azt is elmondta, hogy egy ideje már nem kell attól tartania, hogy ez újra bekövetkezik, egyszerre két színházban rendez és játszik.

A magánéletéről is mesélt, bár hiányzik neki egy társ, csak azért, hogy ne legyen egyedül, nem érdeklik a férfiak. "Elég szerető ember vesz körül, akikre számíthatok, akiktől megkapom a kellő figyelmet. Nem akarok közönséges lenni, de van egy bizonyos kor, amikor a szex már nem olyan fontos" - mondta Sztárek Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.