Titkokat árult el a jövőről a időutazó férfi: találkozunk majd idegenekkel

Forrás: NASA -
időutazás időutazó férfi hazugságvizsgálat jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Apex TV ismét talált egy férfit, aki időutazónak vallja magát. Az állítja, hogy a 6491-es évből tért vissza, és hogy a legjobb barátja egy földönkívüli. A hazugságvizsgálaton is átcsúszott.

James Olivernek hívják azt a férfit, aki azt állítja, hogy a jövőből jött vissza. A Mirror cikke szerint a férfi a 6941-es évből jött ide, a hazugságvizsgálatát pedig az Apex TV vette filmre, mint olyan sok időutazóét.

Az időutazó azt állítja, hogy a globális felmelegedés durvább lesz mint gondolnánk, azért óvatosnak kell lennünk. De azt is leszögezte, hogy újabb és újabb galaxisokat fedezünk majd fel, egyébként ő is másikból jött. Mint mondta: bolygója távolabb helyezekdik el a naptól, mint a Föld.

Azt is elárulta, hogy a legjobb barátja is egy másik galaxisból származik, sőt az emberek és az UFO-k között harc is várható, de az Egyesült Nemzetekhez hasonló szervezet ezt is kézbentartotta.

A férfi átment a hazugságvizsgálaton, ami azt jelenti, hogy teljességgel elhiszi azt, amit mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.