A Twitteren búcsúzott Cristiano Ronaldótól a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos

búcsú Twitter Sergio Ramos Cristiano Ronaldo csapatkapitány Real Madrid
Pár órája lett hivatalos, hogy Cristiano Ronaldo a Juventushoz igazol. Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya a Twitteren búcsúzott az élő legendától.

"Kilenc év után hagyja el a Real Madrid csapatát Cristiano Ronaldo. A csapatkapitány Sergio Ramos szívhez szóló sorokkal búcsúzott játékostársától.
"Cristiano, a góljaid, a számaid, és minden, amit megnyertünk együtt, önmagukért beszélnek. Különleges helyet szereztél magadnak a Real Madrid történelemben. Madridistaként örökké emlékezni fogunk rád. Élmény volt melletted játszani. Nagy ölelés, sok szerencsét!" - írta bejegyzésében Ramos.


A Juventus 105 milló eurót fizetett Ronaldóért.

Sztárpárok legnagyobb esküvői bakijai: Blake Lively ruhája kiégett, John Legend családja elkésetthttp://www.life.hu/sztarok/20180710-sztarparok-legnagyobb-eskuvoi-bakijai-blake-lively-ruhaja-kieget.htmlAz esküvője napját mindenki a lehető legtökéletesebbre tervezi, de ez valószínűleg csak a menyasszonyok álmaiban teljesülhet. Valójában sok apróbb baki tarkítja mindenhol a nagy eseményt, ám vannak olyan hatalmas balesetek, amik meghatározzák az egész menyegzőt. Bizony a celebeknél is előfordul, hogy a tökéletes tervezés ellenére, valami nem sikerült: mondjuk, elkésik a menyasszony és a vőlegény, vagy kiég az ara ruhája. TV + SztárokOrigoMeghan Markle nővére szerint Harry hercegnek a sarkára kell állniahttp://www.life.hu/sztarok/20180710-meghan-markle-novere-szerint-harry-hercegnek-a-sarkara-kell-allnia.htmlÚgy tűnik, Sussex hercegnéjének, azaz Meghan Markle-nek családja nem tud felhagyni a médiaszerepléssel. Most Samantha Markle Twitter-oldalán fakadt ki. Szerinte Diana hercegné szégyenkezne Meghan miatt. TV + Sztárok--Kiderült, ki Szarvas Andrea, az ország legszebb lányának a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kiderult-ki-szarvas-andrea-az-orszag-legszebb-lanyanak-a-szerelme.htmlRossz hírünk van azoknak a férfiaknak, akik azt az álmot dédelgették, hogy elrabolják Szarvas Andreának, Magyarország Szépének a szívét. A lány már ugyanis nem szingli. TV + Sztárok--Szakított párjával Orosz Barbara műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-szakitott-parjaval-orosz-barbara-musorvezeto.htmlOrosz Barbara műsorvezető a FEM3 Caféban árulta el, hogy pár hete szakított párjával.TV + SztárokOrigoFoci-vb: Lipcsei Betta szerint ma a Ferencváros csap össze Belgiummalhttp://www.life.hu/sztarok/20180710-focivb-lipcsei-betta-szerint-ma-a-ferencvaros-csap-ossze-belgiummal.htmlÉrdekes mérkőzésnek nézünk ma elébe Lipcsei Betta szerint. Tegnap felhívta mindenki figyelmét, hogy Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk ma... Izgalmas lesz. TV + SztárokOrigoFoci vb: Mindenki imádja a horvát elnökasszonythttp://www.life.hu/sztarok/20180710-kolinda-grabarkitarovic-horvat-allamfo-ott-volt-a-foci-veben.htmlKolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hatalmas népszerűségre tett szert válogatottja negyeddöntős győzelmének napján. A 50 esztendős elnökasszony élőben nézte, ahogy hazája csapata kiejti az oroszokat, számtalan közvetlen gesztusával pedig rengeteg rajongót szerzett magának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.