Kudlik Júlia ma 73 éves, így festett pályája elején

Forrás: MTI/Komka Péter -
műsorvezető újságíró Delta Kudlik Júlia bemondó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország kedvence volt és még ma is sokan szeretik Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondót. A közkedvelt személyiség szombaton ünnepli 73. születésnapját. 

Röpülj, Páva!, Delta, Főzőcske - TV Fazék, Gazdit keresünk: ezek a műsorok mind Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondó munkájához kötődnek, aki szonbaton ünnepli 73. születésnapját.

Jó ideje eltűnt a képernyőkről, manapság inkább csak fellépéseket vállal, mégis nagyon sokan emlékeznek rá és szeretik ma is. Sokan fel tudják még idéznéi például azt, hogy a Szomszédok című ikonikus sorozat egyik epizódjában is feltűnt, szintén tévébemondóként. A Delta című műsor tudományos híradó vezetésével 1965-ben bízták meg, mi is innen kerestünk egy fotót, hogy felelevenítsük, hogyan festett pályája elején a népszerű tévés.

Kudlik Júlia pályája kezdetén a Delta című tudományos híradó stúdiójában 1970-ben Forrás: Fortepan/Rádió és Televízió Újság/1970

Nagy Sándor sírját találhatták meg régészek Egyiptombanhttp://www.life.hu/kult/20180713-nagy-sandor-sirjat-talalhattak-meg-regeszek-egyiptomban.htmlNem mindennapi felfedezést tettek a régészek: Nagy Sándor sírját találhatták meg Egyiptomban. Arra készülnek, hogy felnyitják a gránitból készült szarkofágot. Egy mellszobor is volt a sírban. Kult--Egy kövér macskát tesznek a világ leghíresebb festményeirehttp://www.life.hu/kult/20180712-egy-kover-macskat-tesznek-a-vilag-leghiresebb-festmenyeire.htmlHa imádod a művészetet, de a titkos szenvedélyeid közé tartozik a macskás képek és videók nézegetése, akkor a következő galériánkat neked találtuk ki. A FatCatArt ugyanis egy kövér macskát tesz a világ leghíresebb festményeire, nagyon vicces a végeredmény. KultOrigo40 éves lett Hollywood legkeményebb csaja: Michelle Rodriguez legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180712-michelle-rodriguez-legfontosabb-szerepei.htmlMa ünnepli negyvenedik születésnapját a dominikai és Puerto Ricó-i származásó Michelle Rodriguez, aki általában vagány, akciózásban is élen járó nőket alakít a mozivásznon — és teszi ezt sokszor a filmvilág legsikeresebb, legnagyobb szabású produkcióiban. Az ünnepi alkalomból összegyűjtöttük a legjelentősebb szerepeit! Kult--Programajánló: fesztiváltól az újrahasznosításighttp://www.life.hu/kult/20180711-programajanlo-julius-kozepere.htmlFesztiválok, rozé minden mennyiségben és újrahasznosítás: így töltsd tartalmasan a következő napjaidat. KultOrigoElhunyt Tab Hunter hollywoodi színészhttp://www.life.hu/kult/20180710-elhunyt-tab-hunter-hollywoodi-szinesz.htmlAz 1950-es évek ikonikus hollywoodi színésze, Tab Hunter elhunyt a lábában kialakult vérrög okozta szívroham következtében. A színészt párja, Allan Glaser gyászolja. Kult--60 éves lett a hollywoodi legenda: Kevin Bacon legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180707-60-eves-lett-a-hollywoodi-legenda-kevin-bacon-legfontosabb-szerepei.htmlMa ünnepli 60. születésnapját az a mozisztár, aki olyan sokféle filmben és sokféle szerepben volt már látható az évtizedek során, hogy arra külön játékot is kitaláltak Amerikában: egy tetszőleges színésztől maximum 6 lépésben (közös filmek révén) el kell jutni Kevin Baconig. A sokféléből kiválogattuk a legemlékezetesebbeket! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.