Ubrankovics Júlia, A Tanár című sorozat menesztett színésznője kiakadt

Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) Ubrankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub A Tanár című sorozatának színésznőjét, Ubrankovics Júliát menesztették, mert nem voltak vele megelégedve, és Nagy Ervin sem tudott vele együtt játszani. Ubrankovics Júliát meglepte a döntés, mert soha nem kapott az alkotóktól ilyen visszajelzést, azt pedig nem tartja szakmai indoknak, hogy nem működött közte és Nagy Ervin között a kémia. 

Derült égből villámcsapásként érte Ubrankovics Júliát, hogy a továbbiakban nem tart igényt a munkájára az RTL Klub. A Tanár című sorozatban Nógrádi Klaudiát alakító színésznő nem vállalt más munkát, hogy részt vehessen a következő évad promóciójában, de kiderült, hogy ő már nem fog szerepelni. A csatorna azzal indokolta a döntést, hogy nem voltak megelégedve a munkájával, Nagy Ervin pedig azt nyilatkozta, nem tudtak jól együtt játszani, ám Júlia állítása szerint a munkafolyamatok közben sosem kapott ilyen visszajelzést az alkotóktól.

Ubrankovics Júlia nem tartja szakmai indoknak, hogy nem működik közte és Nagy Ervin között a kémia Fotó: Deborah Anderson / deborahanderson.com

Előfordul ilyen helyzet, hogy mást akarnak a szerepre, de ezt lehetett volna tisztességesebben is kezelni.

Szerelmespárok a filmvásznon, akik igazából gyűlölték egymást: Ryan Gosling és Rachel McAdams sem jöttek ki


Íme, öt hollywoodi színészpár, akik szerelmespárt alakítottak, pedig valójába utálták egymást, nekik mégis sikerült megoldani úgy, hogy ebből semmi ne látszódjon a filmvásznon, és színészcserére sem volt szükség. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.