Az olasz kapus, Davide Capello a genovai hídomlás egyik túlélője

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro -
túlélő focista baleset Genova labdarúgó viadukt kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő szerencsével, ép bőrrel megúszta a genovai hídomlást az olasz labdarúgókapus, Davide Capello, aki 30 métert zuhant autójával.

Ahogyan arról beszámoltunk, eddig tisztázatlan okok miatt tegnap összeomlott egy genovai viadukt. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak a mentésen, eddig 31 halálos áldozatról tudnak, több sérültet most is kórházban ápolnak.

A Cagliari focicsapatának korábbi kapusa, Davide Capello épp az összeomláskor tartózkodott az autópályán, és autójával összesen 30 métert zuhant. Elképesztő szerencsével, szinte sértetlenül úszta meg az esetet.

Az olasz kapus maga sem érti, hogy élte túl a zuhanást Forrás: MTI/EPA/ANSA/Luca Zennaro

Pont az úton haladtam. Nem is értem, hogy úsztam meg élve. Hallottam egy tompa hangot, láttam, ahogy lezuhan az út és vele együtt én is. Felfogtam mi történik, azonnal felhívtam a tűzoltókat, majd a családomat. Sokkoló volt, egy csoda, hogy túléltem" – idézi a kapus szavait a The Sun a Repubblicából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.