Ezért nem beszél a rendőrség a soroksári gyilkosságról: két elkövető lehetett

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság soroksári gyilkos rendőrség elkövető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség már nyomoz a soroksári gyilkosság ügyében az új információk birtokában, de információt erről egyelőre nem szolgáltattak: végre kiderült az is, hogy miért. 

Újabb információk kerültek a rendőrség birtokába a soroksári gyilkosságról, és a hírek szerint már rég el is indultak ezen a nyomon. Elvileg már DNS-mintát is szereztek a feltételezett elkövető egy rokonától - mivel a lehetséges gyanúsított öngyilkos lett -, de a nyilvánosság számára még nem szolgáltattak információt az ügy állásáról.

A soroksári gyilkosságot két ember követhette el - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A nyomozók már hónapokkal ezelőtt hozzájutottak a lehetséges tettes DNS-mintájához, mégpedig az édesanyjától" - mondta a Ripostnak a lehetséges koronatanú, az az asszony, aki állítja: az ő volt párja, egy ipari alpinista szigetelőmunkás gyilkolta meg a soroksári futónőt. "Közel negyed éve várunk az eredményekre..." - mondta a DNS-mintákról a meggyilkolt nő férje. Az is kiderült, hogy valószínűleg két tettesre gyanakszik a rendőrség, ezért nem mondanak semmit. A nő minden erejével védekezett, egy ember nem tudott volna elbánni vele, egy elkövető kevés lett volna ahhoz, hogy speciális csomókkal le meg tudja kötözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.