Egy nő állítja: Cristiano Ronaldo megerőszakolta majd lefizette őt hallgatásáért cserébe

Forrás: DPPI/Manuel Blondeau -
nemi erőszak megerőszakolás Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal nő azzal vádolja Cristiano Ronaldót, hogy az 2009-ben Las Vegasban megerőszakolta, majd lefizette a hallgatásáért cserébe.

Egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga azzal vádolja Ronaldót, hogy 2009-ben Las Vegasban análisan megerőszakolta. A nő arról is beszámolt, hogy miután megtörtént az eset a sztárfocista térden állva mondta el neki, hogy ő alapvetően nagyon rendes ember, csak néha jön elő ez az énje. Az aktus után Ronaldó 375 ezer dollárt adott a nőnek hallgatásáért cserébe.

Cristiano Ronaldo Forrás: DPPI/Manuel Blondeau

Ronaldo tagadja a vádakat, ám a fiatal nő ügyvédje egy olyan dokumentummal rukkolt elő, amiben a focista azt állítja, a nő a közösülés előtt többször is nemet mondott - írta meg a Spiegel.

Hatalmas botrány van kialakulóban.

Sztáranyukák, akik a kórház helyett inkább otthon szültek: Mayim Bialik és Alyson Hannigan is így döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-sztaranyukak-akik-a-korhaz-helyett-inkabb-otthon-szultek.htmlProblémamentes terhesség esetén a világsztárok is szeretik az otthonszülést választani különböző okokból: kényelmesebb helyszín, melegebb környezetet, vagy épp a biztonság miatt. A hírességek, különösen a világsztárok ugyanis igyekeznek annyira titokban tartani szülésüket, amennyire csak lehet, ez pedig egy kórházban sokkal nehezebb. Habár még mindig sokkal többen vannak azok a nők, akik egészségügyi intézményben adnak életet gyermeküknek, íme, néhány sztár, akik inkább a saját otthonukat választották. TV + SztárokOrigoRózsa György 70 évesen randizni kezdetthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-rozsa-gyorgy-70-evesen-randizni-kezdett.htmlRózsa György újra randizik, és úgy tűnik, rátalált a szerelem. A televíziós reméli, hogy egy boldog időszak kezdődik ezzel. TV + Sztárok--Arnóczky Noémi énekesnő szomorú magánéletéről vallott: elhagyta párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180928-arnoczky-noemi-szomoru-maganeleterol-vallott-elhagyta-parja.htmlA gyönyörű énekesnő sajnos nem teljesen boldog: szomorú magánéletéről vallott őszintén. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György romantikával és szexi fehérneművel tesznek a kapcsolatukérthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-balazs-klari-es-korda-gyorgy-romantikaval-es-szexi-fehernemuvel-tesznek-a-kapcsolatukert.htmlKorda György és Balázs Klári elmesélte, hogyan tartják életben évtizedek után is a tüzet: szexi fehérneművel és magassarkúval.TV + Sztárok--Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hien-felbehagyta-tanulmanyai-amerikaban-visszajott-a-sztarban-sztar-miatt.htmlA Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.TV + SztárokOrigoPaola belga anyakirályné stroke-ot kapott Olaszroszágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-paola-belga-anyakiralyne-strokeot-kapott-olaszroszagban.htmlOlaszországban kapott stroke-ot Paola belga anyakirályné. Motorcsónakkal szállították kórházba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.