Deutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban

színésznő főzés Konyhafőnök VIP - A séfek csatája műsor Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. 

„Nem volt kérdés, hogy jöjjek, mert imádok versenyezni” – mesélte a Barátok közt sztárja, Deutsch Anita, aki most visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban.

„Nem kicsit kezdtem el gyakorolni, hanem nagyon elkezdtem gyakorolni. Rettentően élveztem. Új dimenziók nyíltak meg előttem, és más szintre emelkedett a főzés otthon” – mosolygott a színésznő. Elárulta: nagyon szeret sütni, az édességek az erősségei.

„Szuper edzőim vannak. Ha a két lányom nem kapja meg az ebédet délben, akkor őrjöngenek” – mondta Deutsch Anita, aki még az időre főzést is gyakorolta otthon.

Rajta kívül még Panyik Anita, Szarvas Attila, Jaksity Kata, Csocsesz, Dammak Jázmin, Kocsis Dénes, Pauman Dániel, Szani Roland és Tücsi főznek majd a továbbjutásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.