Magyar Televízió Benkő Péter Hollósi Frigyes sorozat Győri Péter Kisváros (sorozat) Usztics Mátyás Tóth Auguszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiktív, Végvár nevű településen játszódott az 1993 és 2001 között vetített, Kisváros című sorozat. A rendőrség és a határőrség munkáján alapuló bűnügyi sorozat mai szemmel nézve sok komikus jelenetet is tartalmazott, ám mégis jó újra és újra megnézni. 

Újra látható a tévéképernyőn a Kisváros című magyar bűnügyi sorozat, amelyet először 1993 és 2001 között vetítettek Magyarországon. A főszereplőt, Járai Bélát a már elhunyt Hollósi Frigyes alakította, ő és hadnagya, a Győri Péter által megformált Balogh Máté a határőrséggel szorosan együttműködve üldözte a Végvárra betérő bűnözőket.

Mai szemmel nézve már sok komikus jelenetet tartalmaz a sorozat, amely nem volt mentes a reklámoktól sem, ám mégis jó érzés újra és újra végignézni. Egy ország tudja, mi kezdődik, amikor felcsendül a KGB együttes dala: "Ahol az útnak vége, házak állnak."

Mi most összeszedtük egy galériába, hogyan néztek ki a szereplők a sorozat forgatásakor és hogyan néznek ki most. Ha kíváncsi vagy a fotókra, lapozd végig a galériánkat!

Forrás: kisvaros-sorozat.mlap.hu, Facebook/The Devoted Megszállottak film by Zsolt Pozsgaihttp://www.life.hu/sztarok/galeria/20181129-ime-a-kisvaros-cimu-sorozat-szereploi-akkor-es-most.htmlmiddleoff660440
A varázsfuvolától a Bohém rapszódiáig: zenészéletek a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20181127-zeneszek-a-filmvasznon.htmlNagy sikerrel fut a hazai mozikban (is) a Queen legendás énekese, Freddy Mercury életéről szóló film. A Bohém rapszódia kapcsán pedig összegyűjtöttük, szerintünk kik voltak azok a zenészek, akik nemcsak a dalaik, de a sorsukat elmesélő alkotások révén is elkápráztattak minket. KultOrigoKurt Russell karácsonyi filmjében feltűnik a magyar Parlament ishttp://www.life.hu/kult/20181128-kurt-russell-karacsonyi-filmjeben-feltunik-a-magyar-parlament-is.htmlChristmas Chronicles címmel jelenik meg Kurt Russell karácsonyi filmje, amelyben feltűnik a magyar Parlament is. Kult--Tordai Teri: A mozivászontól a színházhoz vezető útighttp://www.life.hu/kult/20181106-tordai-teri-interju-a-zserbotango-kapcsan-filmekrol-szinhazrol.htmlTordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész. Már egészen fiatalon filmezni kezdett, számos külföldi filmben játszott főszerepet, sőt néhány évig a német nyelvterület legnépszerűbb sztárjai közé tartozott. Hogy hogyan kanyarodott a filmvászontól mégis a színpadi deszkák felé, ő maga meséli el. KultFotó: Mudra László - OrigoJamie Lee Curtis 60 éves: egy különleges hollywoodi karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20181126-jamie-lee-curtis-60-eves-egy-kulonleges-hollywoodi-karrier-legfontosabb-allomasai.htmlJubileumi születésnapját ünnepli a filmtörténelem egyik legnevezetesebb sikolykirálynője, aki épp most tért vissza a mozivásznon a legikonikusabb, halloween ünnepére időzített szerepéhez. Jamie Lee Curtis színészi pályája persze ezen kívül is bővelkedik híres alakításokban, ahogyan az alábbi videós összeállításunkból ki is derül. Kult--Meghalt a legendás filmrendező, Bernardo Bertolucci http://www.life.hu/kult/20181126-meghalt-a-legendas-filmrendezo-bernardo-bertolucci.htmlMeghalt a legendás olasz filmes, Bernardo Bertolucci, aki az Utolsó tangó Párizsbant és Az utolsó császárt is rendezte. Kult--Elhunyt Ricky Jay színész: 72 évesen érte a halálhttp://www.life.hu/kult/20181126-elhunyt-ricky-jay-szinesz-72-evesen-erte-a-halal.htmlLos Angeles-i otthonában érte a halál Ricky Jay színészt, akit a legtöbben A holnap árnyékában című James Bond-filmből vagy a Magnóliából ismerhetnek. A színész 72 éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.