Todd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karját

veterán kéz sérülés Todd LaTourette amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. 

A Magyarországon is népszerű Better Call Saul című sorozat sztárja, Todd LaTourette egy tévéműsorban bejelentette, hogy valójában nem a háborúban sérült meg, és nem ezért hiányzik egyik karja. Saját magának vágta le.

A Blikk cikke szerint a színész bipoláris személyiségzavarral küzd, amikor az eset történt, nem szedte a gyógyszereit. Ám ezután bőszen hangoztatta: háborús veterán, a karját a tengerentúlon veszítette el. Népszerűsége egyre nőtt, több szerepet kapott. Most vetett véget a hazugságoknak.

Todd LaTourette saját maga vágta le a karját Forrás: Facebook/Todd Lawson LaTourrette

"Tisztában vagyok vele, hogy milyen tisztességtelen dolog volt éveken keresztül terjeszteni ezt a hazugságot, és tudom, hogy ezzel lőttek a karrieremnek" - idézik a színész szavait. LaTourette reméli, azzal, hogy bevallotta hazugságát és elmonta a valódi történetet, megmutatja másoknak, hová vezet, ha a bipoláris személyiségzavarban szenvedők nem szedik a gyógyszereiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.