rák (betegség) Király Viktor
Király Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. 

„Nem vagyok hipochonder, de tény, hogy ilyen előzmények után sokáig féltem a ráktól” – mondta el a Borsnak Viktor, aki rendszeresen jár szűrővizsgálatokra.

„Épp ezt a félelmemet küzdöm le a szűrővizsgálatokkal. Láttam pozitív példát a családomban: ha időben elmegy valaki és felfedezik a betegségét, sokkal eredményesebben gyógyítható. Nincs bajom, elővigyázatosságból járok évente minimum egyszer vizsgálatokra. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy Ben és én egypetéjű ikrek vagyunk, azonos a génállományunk, így én is nagyobb eséllyel vagyok hajlamos a betegségre” – magyarázta.

Forrás: TV2

Meghalt VV Era nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20181227-meghalt-vv-era-nagymamaja-valovilag-kieso.htmlRossz hírek várták a villa falain túl VV Erát, elhunyt a nagymamája. TV + SztárokOrigoTilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri véleménye a kliséajándékokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181224-tilla-iszak-eszti-horvath-eva-es-marton-adri-velemenye-klise-ajandekokrol.htmlElérkezett a karácsony, az ajándékozás időszaka is. Természetesen klisék nélkül nehéz megúszni a fa alatti bontogatást. A Life.hu arra volt kíváncsi, sztárjainknak mi a véleményük a "szokásos" ajándékokról. Tilla, Iszak Eszti, Horváth Éva és Marton Adri is elmondták őszintén a véleményüket. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoValóVilág 9: kommentháború Csoki kizárása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-kommenthaboru-csoki-kizarasa-miatt-facebook.htmlAhogy megírtuk, Anikó szombaton este bejelentette, hogy VV Csokit azonnali hatállyal kizárták a ValóVilág játékából, ugyanis Zsuzsut megdobta egy éles tárggyal, nevezetesen egy szemöldökcsipesszel, ami a lány arcát találta el. A villalakók heves érzelmekkel reagáltak társuk elvesztésére, a játék Facebook-oldalán pedig a kommentelők is egymásnak estek. A hozzászólásokból válogattunk. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Erát választotta párbajellenfeléül Rolihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valovilag9-erat-valasztotta-parbajellenfeleul-roli-kihivas.htmlHogy ne tudják újra magukra pakoltatni a jeleket a játékosok, a vasárnapi párbaj után ismét kiválasztást tartottak. Két jelet kapott Roli és kettőt Zsuzsu, Reni, a villamester pedig úgy döntött, Rolit küldi párbajra. Szerda este az is kiderült, kivel csap össze a fiú. TV + Sztárok--Valóvilág 9: Csokit fizikai bántalmazás miatt kizárták a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181223-valovilag9-csokit-fizikai-bantalmazas-miatt-kizartak-a-jatekbol.htmlNem először történik, hogy egy játékost hazaküldenek a ValóVilág villájából. Ezúttal Csoki tett olyat, amelynek következtében azonnal el kellett hagynia a játékot. Egy vita hevében Zsuzsuhoz vágott egy szemöldökcsipeszt, amely a szabálykönyv miatt fizikai bántalmazásnak minősül. TV + SztárokOrigoValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.