A színpadon fakadt sírva Zalatnay Sarolta, ettől hatódott meg

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta megható koncert sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertjén hatódott meg annyira, hogy a közönség előtt sírta el magát.

Zalatnay Saroltát 55 évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor a második helyet szerezte meg a Táncdalfesztiválon. A most 70 esztendős énekesnő ezúttal az Erkel Színházban tartott jubileumi nagykoncertet, de arra a vastapsra, amit a közönségtől kapott, még maga sem számított.

A koncert előtti időszakban azért nem tudtam aludni, mert izgultam, most meg azért nem, mert megkönnyebbültem és boldog vagyok. Nagyképűen hangzik, de megszoktam a sikert és a szeretetet, de ez még engem is meglepett." – árulta el a Borsnak Zalatnay, aki bevallotta, a közönség szeretete és a háttérben vetített régi fotók úgy felkavarták, hogy elsírta magát. „Elolvadtam a zenéktől és a közönség fogadtatásától, de arra gondoltam, hogy nem szabad bőgni. Egész koncert alatt ott volt a gombóc a torkomban. A Fák, virágok, fény című számnál viszont eltörött a mécses. Eszembe jutott, amikor ugyanebben a színházban az édesanyám a Táncdalfesztiválon ott állt velem az öltözőben, és rám mosolygott, hogy „ugye megmondtam, fiam". Ott volt mind a három fesztiválon, mindenben mellettem állt. Persze hogy elsírtam magam... anyukámmal éltem, apukám korán meghalt, és nem volt testvérem, tehát nekünk komoly kapcsolatunk volt, minden szinten. Azután, hogy elengedte a kezemet és elment, sokkal könnyebben kerültem bajba és nehéz helyzetekbe."

Zalatnay Sarolta könnyekig hatódott a koncertjén Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.