Botrány: durván nekitámadt rajongójának Hobo

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Földes László támadás Hobo kínos incidens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összetűzésbe került Hobo egyik rajongójával: az énekes váratlan módon reagált arra, hogy meg akarták őt érinteni.

Váratlan incidenssel indult Hobo legutóbbi koncertje. Az énekes egy budapesti klubban lépett fel, ám alig, hogy elkezdődött a rendezvény, egy rajongó hozzá akart érni kedvencéhez, amit Hobo nem nézett jó szemmel. Feldühödött és csaknem rátámadt a férfira.

Azzal kezdődött, hogy a színpad mellett álló idősebb figura a művész felé nyúlt, talán hozzá is ért. Mire Hobo leugrott a színpadról, ordított, káromkodott, majdnem megtépte. A koncert itt meg is halt." – számolt be a Borsnak egy szemtanú.

A lap próbálta utolérni a zenészt és a hely alkalmazottait, de nem reagáltak a megkeresésre. Kiderült, Hobónak nem ez volt az első problémás esete, egy korábbi Ady-esten rengeteget késett és a versekbe is belebakizott, továbbá egy fellépést is otthagyott azét, mert nem kapott elég tiszteletdíjat.

Hobo nekitámadt rajongójának Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.