Pataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélt

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
földönkívüliek Pataky Attila ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek.

Pataky Attila már korábban kifejtette, hogy hisz a földönkívüliekben. Az énekes ezúttal részletesen is elmesélte az RTL Klub riporterének, szerinte mi is vár ránk a közeljövőben.

A következő 5-10 év izgalmas lesz, az biztos. Ezért könnyebb lesz azoknak, akik érdeklődnek bizonyos dolgok után. Érdemes, mert úgy könnyebb lesz átvészelni, ha tényleg a valóság megmutatja a maga arcát." – kezdte Pataky Attila, aki természetesen azt is elmagyarázta, hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben. „Legalább 200 faj létezik naprendszerünk ezen részében is, ebből legalább 50 faj különböző időszakokban, több száz, ezer, millió évvel ezelőtt látogatta a földet különböző célokkal. Jelenleg 20-22 faj van, amelyik aránylag dinamikusan mozogva hol látható, hol nem látható formában itt létezik. Vannak, amelyek dimenziókat tudnak ugrani, azokat azért nem veszed észre, mert el tudnak tűnni."

Persze, mint mondja, vannak olyan emberek, akiknek könnyedén megy a kapcsolatteremtés a földönkívüliekkel.

A világon ma kb. 100-15 ezer olyan emberi formában élő lény van, akiket szivárványtestűeknek hívnak. Lefekszik, valamilyenfajta állapotba kerül és elkezd ragyogni az aurája, a teste, és akkor át tud menni bármilyen dimenzióba. És akkor ott is van és itt is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.