Liu Shaolin Sándor párkapcsolat Elise Christie gyorskorcsolya szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán jelentette be Lius Shaolin Sándor, hogy szakított kedvesével, Elise Christie-vel, akivel a téli olimpián is többször lefotózták. 

Az olimpiai bajnok gyorskorcsolya csapat tagja, Liu Shaolin Sándor szakított kedvesével, Elise Christie-vel.

A szomorú hírt közösségi oldalán jelentette be. "Talán vannak, akik már tudják, de szeretném, ha tőlem hallanátok, olvasnátok a hírt: igen, igaz, hogy elváltak az útjaink Elise-szel.
Nem haraggal váltunk szét, de a nagy távolság, a kevés találkozás nem könnyítette meg a dolgunkat, így nemrégiben úgy döntöttünk, nem folytatjuk tovább.
A szakítás néhány hete történt, azóta leginkább az edzésekre, a felkészülésre koncentrálok, de megnyugtatok mindenkit: jól vagyok!" - írta Facebook-oldalán a sportoló.

A párt a téli olimpián is lencsevégre kapták, nagyon jól mutattak együtt.

Liu Shaolin Sándor a hátán cipeli Elise Christie-t, miután megsérült Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Richard Heathcote

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.