Voksán Virág elárulta, miért rejtegeti születendő gyermeke apját

anyaság párkapcsolat média szereplés Voksán Virág család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az ötödik hónapban jár Voksán Virág, hamarosan édesanya lesz. Ám eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját, akivel már el is jegyezték egymást. Most elárulta, miért.

"Az első három hónapot nagyon megszenvedtem, egész nap rosszul voltam, alig bírtam az ágyból kikelni. Nemcsak émelyegtem, és gyengének éreztem magam, hanem később orrdugulásom is volt, ami a terhességnek egy ritkább velejárója" - mesélte Voksán Virág a Blikk Rúzsnak. Azt is elmondta, hogy a harmadik hónap után viszont mintha elvágták volna a rosszulléteket, már élvezi a terhességet. A kismama az ötödik hónapban jár.

A szexi lemezlovas, Dj Flower azonban eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját.

Voksán Virág nem mutatja meg gyermeke apját Forrás: Instagram/Virag Voksan

"A párom nem a médiában dolgozik, és nem szeretne szerepelni, de én sem szeretném őt megmutatni. Egy-két fórumon a rosszindulatú hozzászólók már is azt felvetették, hogy biztosan ciki lenne kiállni vele a nagy nyilvánosság elé. Nos, azért annyit elárulok, hogy nem öreg és nem pocakos... Szívem szerint én fel is vágnék vele, mert nagyon jóképű és értelmes pasi, de az a tapasztalatom, hogy előbb-utóbb a szereplésből csak probléma adódik. Egyébként már eljegyeztük egymást, és tervezzük az esküvőt is" - mondta a kismama.

Azt is elárulta, hogy apás szülés lesz, ám párja csak a feje mellett foghatja majd a kezét. "Ez egy olyan szituáció lehet, ami sokkoló egy férfinak. Szerencsére ebben is egyetértünk" - tette hozzá a dj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.