Elromlott Oszter Sándorék gázkazánja: napok óta fagyoskodik a család

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gázkazán fűtés Failoni Donatella Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diósjenői házukban fagyoskodik Oszter Sándor és felesége, elromlott ugyanis a gázkazánjuk.

Elromlott Oszter Sándorék gázkazánja és egyelőre nem találnak szerelőt. A család így kénytelen a hideg diósjenői házban fagyoskodni, elmondásuk szerint reggelre a hőmérséklet 12,8 fokig hűl le a szobában.

Mind a ketten betegek vagyunk, Sándor és én is. Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém” – panaszkodott Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella az ACNewsnak.

Oszter Sándoréknál elromlott a gázkazán Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színész hozzátette, jövő hét elején érkezik hozzájuk egy szakember, aki megjavíthatja a gázkazánt. Addig tovább fagyoskodnak, még szerencse, hogy legalább meleg vizük van.

Egy szerencsénk van, hogy meleg víz van, az ugyanis bojlerből jön, és azt teljesen külön üzemeltetjük. Nagyon messze van még a hétfő, addig valahogy kihúzzuk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.