Stahl Juditnak még mindig rosszulesik Pálffy István régi beszólása

Forrás: Stahl.hu -
Pálffy István Stahl Judit beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit sikeres műsorvezetőként döntött úgy annak idején, hogy otthagyja a tévét, és a saját útját járja. Hiába tűnt ugyanis úgy a kívülállóknak, hogy a csúcson van, ő másként érezte. Ugyan ennek már több mint egy évtizede, még mindig élénken él benne egy fájdalmas emlék, amelyet Pálffy István okozott: csúnyán beszólt kolléganőjének. 

Stahl Judit 13 évig volt a TV2 műsorvezetője, majd sokak számára érthetetlen módon otthagyta a Tényeket, hogy saját főzőműsort indítson. Az emberek nem értették, miért ment el a műsorvezető, hiszen kívülről úgy tűnt, rendkívül sikeres az élete, de ő ezt nem így látta.

Stahl Juditnak még ma is fáj Pálffy beszólása Forrás: Stahl.hu

Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem,

milyen rosszulesett neki annak idején kollégája, Pálffy István poénnak szánt beszólása.

A műsorvezetőtársam azt nyilatkozta rólam, hogy én vagyok a díszzsebkendője. Mondtam neki: Pista, köszönöm. Mondanám, hogy jólesett...” – idézi a Bors Stahl Juditot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.