Durván megalázta a pincért két homofób vendég

homofób megalázás pincér leszbikus
Elképesztő és egyben nagyon szomorú történetet mesélt el egy amerikai pincérnő a Facebookon.

Michele Crider egy indianai étteremben dolgozik felszolgálóként, és a minap egy igen kellemetlen szituációba került a munkahelyén. Két férfi üldögélt az egyik asztalnál, akik az első pillanattól kezdve nem voltak túl kedvesek vele. A nő azonban nem foglalkozott velük különösebben.

Amikor azonban a férfiak távozása után odament az asztalhoz, és a kezébe vette a kifizetett számlát, teljesen megdöbbent. Azt írták ugyanis a papírra tollal, hogy „B*ziknak nem adok borravalót".

Michele egy Facebook-videóban számolt be az esetről. Mint mondja, szerencsére a kollégái hamar felvidították, megölelgették, és virágot is vittek neki. Ahogyan ő fogalmaz, nem érez dühöt, inkább csak sajnálja az illetőt.

Higgy, amit akarsz, de nem kell ezt mondanod. Egyszerűen csak ne adj borravalót, és kész" – idézi a nő szavait a WTHR.

Így néznek ki Észak-Koreában a rendőrnők - Fotókhttp://www.life.hu/news/20190222-igy-neznek-ki-eszakkoreaban-a-rendornok.htmlElszánt arckifejezéssel, csinos ruhában figyelnek a rendre Észak-Koreában a rendőrnők. Így néznek ki munka közben. NewsOrigoMulasztás miatt nem ért oda időben a mentő a sérülthözhttp://www.life.hu/news/20190222-mulasztas-miatt-nem-ert-oda-idoben-a-mento-a-serulthoz.htmlA Nyugati pályaudvarná lett rosszul kedden egy 17 éves fiatal. A mentők a beszámoló szerint 30 perc alatt értek a helyszínre. Győrfi Pál bejelentette: mulasztás miatt történt az eset. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIdőjárás: erős szél és lehűlés várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190222-idojaras-eros-szel-es-lehules-varhato-hetvegen.htmlErős széllökéssel érkezett meg az országba a hideg levegő. A következő napokban komoly fagyok lehetnek. News--Japánban az emberek helyett robotok beszélgetnek a randikonhttp://www.life.hu/news/20190220-japanban-az-emberek-helyett-robotok-beszelgetnek-a-randikon.htmlA legújabb randizási őrület teljesen kiiktatja a személyes kommunikációt: az emberek helyett robotok beszélgetnek. NewsOrigoEzt történt, miután valaki két szőlőszemet tett a mikróba – videóhttp://www.life.hu/news/20190219-ezt-tortent-miutan-valaki-ket-szoloszemet-tett-a-mikroba.htmlA mikrohullámú sütőbe tett szőlőszemek szinte azonnal lángra kapnak. A különleges jelenségnek van tudományos magyarázata. NewsOrigoMunkagép tépte szét egy férfi testét Romániában (18+)http://www.life.hu/news/20190219-munkagep-tepte-szet-a-ferfi-testet-romaniaban.htmlBorzalmas munkabalesetben vesztette életét egy férfi Romániában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.