Kim Kardashian volt férjét, Kris Humphriest tönkretette a válás

Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris -
válás Kris Humphries kim kardashian
Mielőtt Kim rátalált volna Kanye Westre, Kris Humphries neje volt 72 napig: a válás tönkretette az egykori kosárlabdázót. 

Kris Humphries egykori profi kosárlabdázó nagyon rövid ideig volt Kim Kardashian férje, ez a pár hónapos frigy azonban rányomta a bélyegét az egész életére. A sportoló 2010-ben kezdett el randizgatni a valóságshow-sztárral, 2011 májusában meg is történt az eljegyzés, augusztusban pedig megvolt az esküvő. A válópert nem sokkal később indította el Kim Kardashian, október 31-én.

Összesen 72 napot töltöttek el tehát férjként és feleségként,

ez a rövid idő pedig elég volt ahhoz, hogy Kris élete tönkremenjen. Sok bántás érte, azt híresztelték róla, csak a hírnév miatt házasodott be a klánba, pedig erről szó sem volt.

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A kapcsolatunk 100%-ban valóság volt"

TMZ
„Brutális voltKörülbelül egy évig sötétségben éltem"

Pintér Adrienn Instagram-oldalán válaszolt a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-pinter-adrienn-instagram-oldalan-valaszolt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlPintér Adriennről elterjedt az a pletyka, hogy várandós: válaszolt a híresztelésre az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoEgy órára rács mögé zárták Berki Krisztiánt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-egy-orara-racs-moge-zartak-berki-krisztiant.htmlÉrdekes élményben volt része Berki Krisztiánnak: egy órára rács mögé zárták. TV + SztárokOrigoBedrogozta és meglopta a férfiakat Cardi Bhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-bedrogozva-lopott-meg-ferfiakat-cardi-b.htmlCardi B videóban mesélt a követőinek a sötét múltjáról: férfiakat drogozott be és rabolt ki. TV + Sztárok--MC Hawer szerint nem lesz könnyű Curtisnek a teljes gyógyuláshttp://www.life.hu/sztarok/20190327-mc-hawer-szerint-nem-lesz-konnyu-curtisnek-a-teljes-gyogyulas.htmlMC Hawer véleményezte Curtis elvonóját: szerinte nem lesz egyszerű megtartania a tisztaságát. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa arca nagyon megváltozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-demcsak-zsuzsa-arca-nagyon-megvaltozott.htmlDemcsák Zsuzsát újra láthatjuk a képernyőn, de a műsorvezető nem olyan, mint volt: megváltozott az arca. TV + Sztárok--Kandász Andi egy barlangban szexelt a férjével: rajtakapták őket (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190327-kandasz-andi-egy-barlangban-szexelt-ferjevel-rajtakaptak-oket.htmlA túrázástól megfáradtan pihent le Kandász Andi és férje egy barlangban, és mivel senki sem volt ott, nem türtőztették magukat, egymásnak estek. Egy egész turistacsoport tanúja volt a légyottjuknak. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.