Szexuális zaklatással vádolja egy fiatal nő Conor McGregor harcművészt

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Harry How -
harcművész metoo letartóztatás Conor McGregor szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelentette be visszavonulását Conor McGregor világhírű harcművész. Szinte ezzel egy időben robbant a bomba azzal kapcsolatban, hogy a sportolót szexuális zaklatással vádolja egy fiatal nő. 

A TMZ cikke szerint januárban letartóztatták Conor McGregor világhírű harcművészt. A vád szerint még decemberben szexuálisan zaklatott egy fiatal, húszas éveiben járó nőt egy dublini hotelben, Írországban.

Conor McGregort szexuális zaklatással vádolják Forrás: AFP/2018 Getty Images/Harry How

A sportolót azóta szabadon engedték, de állítólag a vizsgálat még folyik. A hírek szerint a rendőrség bekérte a hotel biztonsági kameráinak felvételeit, ám a vizsgálat eredményéről egyelőre nem tájékoztatták a sajtót.

Eközben a sportoló bejelentette visszavonulását, szóvivője, Karen Kessler azt nyilatkozta, hogy a két dolognak nincs köze egymáshoz. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a jövőben, ha McGregor küzdene, akkor olyan közegben és olyan sportolók ellen kellene tennie, akik tisztelik őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.