Kasza Tibi forgatásra indult, de órákra a reptéren ragadt

reptér Kasza Tibi Prága
Kasza Tibi egy forgatásra indult Prágába, de a reptéren ragadt.

Kasza Tibi Instagramon tájékoztatta a rajongóit arról, milyen szerencsétlen helyzetbe került: órákra a reptéren ragadt. „Prágába mennénk egy forgatásra, minden járat késik. Azt sem tudjuk, mikor szállunk fel” – tudatta Instagram-sztorijában Kasza Tibi, aki Király Viktorral és Dér Henivel egy forgatásra indult Prágába. Társai autóval mentek, és megjegyezte, lehet, hogy ők hamarabb odaérnek, de legalább ő tud inni a repülőtéren. Végül Kasza Tibiék gépe is sikeresen felszállt, az énekes azóta már célba is ért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Repülőre várva A helyzet már csak félig reménytelen

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó feljelentette az unokájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pecsi-ildiko-feljelentette-unokajat.htmlPécsi Ildikó döntött: feljelenti unokáját, aki jogtalanul használja a házát. TV + Sztárok--Pásztor Anna üzeneteket kap az égiektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pasztor-anna-uzeneteket-kap-az-egiektol.htmlPásztor Anna különös élményéről vallott: földöntúli üzeneteket kap az égiektől, ami érdekli és megijeszti őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért szorongatja mindkét kezével a táskáját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kiderult-miert-szorongatja-mindket-kezevel-a-taskajat-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné igyekszik minden előírást betartani, és minden eseményen kifogástalanul viselkedni. Van is egy trükkje, amivel elkerüli a kínos helyzeteket: így csinálja. TV + Sztárok--Így néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár leszek!: a stáb biztosítja a várandós Tóth Gabi kényelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-sztarban-sztar-leszek-a-stab-biztositja-a-varnados-toth-gabi-kenyelmet.htmlTóth Gabi várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.