Cigarettacsikkel etette fiókáját egy madár – sokkoló fotó

Forrás: Shutterstock -
fióka környezetszennyezés madár cigaretta cigarettacsikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató fotót készített kamerájával Karen Mason fotós. Csak nagyítás után látta, hogy az idillinek indult képen a madármama valójában cigarettacsikkel eteti fiókáját.

Karen Mason szinte mindenhová magával viszi a kameráját. Most egy idillinek tűnő pillanatot akart megörökíteni, ám a környezetszennyezés sokkoló arca bontakozott ki a fotón.

Mason ugyanis azt hitte, hogy egy aranyos fotót készít, amelyen egy madármama enni ad a fiókájának, ám nagyítás után látta, hogy valójában nem eleséget, hanem egy cigarettacsikket adott a kicsinyének – írja a Bors a Thedodo.com cikke nyomán. A fióka elszaladt a csikkel, remélhetőleg nem fogyasztotta el.

A környezetszennyezés már szinte a legeldugottabb helyekre is elér. Mint láthatjuk, nemcsak a műanyag jelent hatalmas problémát, hanem az egyéb hulladékok is.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, kattints ide!

Cigarettacsikkel etette fiókáját a madár (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.