Kudlik Júliát a saját születésnapja sem érdekli

Forrás: TV2 -
műsorvezető Kudlik Júlia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kudlik Júliát a születésnapja alkalmából akarták köszönteni, de az egykori műsorvezető nem volt elragadtatva a gesztustól.

Kudlik Júlia hosszú évek óta nem látható a képernyőn, de fellépéseken még találkozhattak vele az emberek – eddig. Szvorák Katalin énekművésszel havonta akár több alkalommal is szórakoztatták a közönséget, viszont egy jó ideje már ott sem látni a Delta egykori műsorvezetőjét, aki vasárnap, vagyis július 14-én tölti be a 74. életévét. Ez alkalomból kereste fel őt a Bors, és szerették volna azt is megtudni, hogy miért nem lép már fel, de nem kaptak választ.

Kudlik Júliát nem érdekli a születésnapja Forrás: TV2

Nem érdekel a születésnapom, köszönöm a megkeresést, de visszavonultam! További szép napot!" – mondta Kudlik Júlia, majd bontotta a vonalat. A lap Szvorák Katalint is kereste, de egyelőre ő sem adott választ arra, miért nem lépnek már fel Kudlik Júliával együtt.

Ezt a büntetést kapta Demcsák Zsuzsa ittas vezetéséérthttp://www.life.hu/sztarok/20190713-ezt-a-buntetest-kapta-demcsak-zsuzsa-ittas-vezeteseert.htmlMegszületett a nem jogerős ítélet Demcsák Zsuzsa újabb kihígásával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoDiana hercegné unokahúga, Kitty Spencer nem viselt melltartót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-diana-hercegne-unokahuga-kitty-spencer-nem-viselt-melltartot.htmlDiana hercegnő unokahúga egy igen sokat mutató ruhában vett részt egy olaszországi rendezvényen: lenyűgözően nézett ki.TV + Sztárok--Nehéz időszakon van túl Nótár Maryhttp://www.life.hu/sztarok/20190713-nehez-idoszakon-van-tul-notar-mary.htmlNótár Maryvel sok mindent történt az elmúlt időszakban, elárulta, hogy van most. TV + Sztárok--Családi okok miatt csúszhat Ambrus Zoltán temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-csaladi-okok-miatt-csuszhat-ambrus-zoltan-temetese.htmlLehet, hogy csak augusztusban lesz Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának temetése. TV + Sztárok--Vajna Timi a sok munkával próbálja túlélni a férje elvesztése okozta fájdalmathttp://www.life.hu/sztarok/20190713-vajna-timi-a-sok-munkaval-probalja-tulelni-a-ferje-elvesztese-okozta-fajdalmat.htmlVajna Timi fél éve vesztette el a férjét, és úgy tűnik, mostanra megtalálta a módját, hogy kicsit elterelje a figyelmét a fájdalmas gyászról. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Meghan Markle együtt mennek teniszmeccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-katalin-hercegne-es-meghan-markle-egyutt-mennek-teniszmeccsre.htmlSzent a béke? Meglepő bejelentést tett a Kensington-palota Meghan Markle-ről és Katalin hercegnéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.