Nekiment egy villanyoszlopnak egy autó Békéscsabán

Forrás: Shutterstock -
baleset
Fél pályán halad a forgalom a Berényi úton, mivel villanyoszlopnak hajtott egy autó a Békési úti kereszteződés közelében.

A sofőr ki tudott szállni a kocsiból, a tűzoltók áramtalanították az összetört autót. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol fél pályán halad a forgalom az érintett útszakaszon – olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

Forrás: Shutterstock

Szekrényajtó-fogantyút talált az éttermi kajájában a lány: vizsgálatot indítottakhttp://www.life.hu/news/20190714-szekrenyajtofogantyut-talalt-ettermi-kajajaban-a-lany-vizsgalatot-inditottak.htmlSe vége, se hossza nem lenne, ha sorolni kezdenénk, mi mindent találtak már emberek az éttermi tányérjukban: ezúttal a Taco Bell amerikai gyorsétterem okozott meglepetést egy vendégének, Eve Saintnak, aki már a kaja kicsomagolása előtt is ideges volt, mert sokat kellett várnia. Nos, a látványtól biztos nem nyugodott meg. NewsOrigoA jövő héten visszatér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190714-a-jovo-heten-visszater-a-kanikula-idojaras.htmlAz esős, borús, viharos napok után a jövő hét vége már sokkal kellemesebbnek látszik: visszatér a napsütés, a strandidő. News--New Yorkban hetvenezren maradtak áram nélkülhttp://www.life.hu/news/20190714-new-yorkban-manhattanben-hetvenezren-maradtak-aram-nelkul.htmlKörülbelül hetvenezer ember maradt áram nélkül szombat este az egyesült államokbeli New Yorkban, ahol leállt, illetve akadozott a metró közlekedés, továbbá emberek ragadtak a liftekben. Nem működtek a forgalmi jelzőlámpák sem, ami a felszíni közlekedést nehezítette.News--Ismét megdőlt a hidegrekordhttp://www.life.hu/news/20190712-ismet-megdolt-a-hidegrekord-pentek-virradora.htmlPéntekre virradóra ismét megdőlt a hidegrekord – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--25 beteget ölhetett meg egy amerikai orvos: állítja, a szenvedésükön akart enyhítenihttp://www.life.hu/news/20190712-25-beteget-olhetett-meg-egy-amerikai-orvos-allitja-a-szenvedesukon-akart-enyhiteni.htmlBejelentette 23 dolgozójának elbocsátását egy Ohio állambeli amerikai kórházi hálózat csütörtökön, miután kiderült, hogy a hálózatnál előfordult szakmai hiányosságok messze túlmutatnak annak az intenzív osztályos orvosnak az ügyén, aki ellen a hatóságok vádat emeltek egy sorozatban elkövetett, 25 beteg halálát okozó gyógyszer-túladagolás miatt. NewsOrigoTovább hűl a levegő: eső, zápor, zivatar és szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20190712-tovabb-hul-a-levego-eso-zapor-zivatar-es-szel-varhato.htmlA hétvégén is rossz időre számíthatunk esővel, záporral, zivatarral.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.