Túlélte a zuhanást egy férfi, aki a Niagara-vízesésbe esett

Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Starcevic -
Niagara-vízesés öngyilkos öngyilkosság vízesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlélte a zuhanást egy férfi, aki az amerikai–kanadai határvidéken található Niagara-vízesésbe esett – közölte a kanadai rendőrség szerdán este.

A tájékoztatás szerint a hatóságokat egy válsághelyzetben lévő férfi miatt riasztották, aki átmászott a vízesés kanadai oldalán található 57 méter magas Patkó-zuhatag szalagkorlátján. A férfit a víz magával ragadta a mélybe. Később nem életveszélyes sérülésekkel megtalálták: egy kövön gubbasztott a folyóban.

A Niagara-vízesésbe zuhanást eddig csak négy ember élte túl Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Starcevic

Sajtójelentések szerint ez a negyedik ismert eset, amikor valaki – minden segédeszköz nélkül – túlélte a zuhanást a Niagara-vízesésben. Sok kalandorszellemű próbálkozott már azzal, hogy mentőmellénnyel vagy más úszóalkalmatossággal – így akár hordóban – vágjon neki a Niagara-vízesés meghódításának, de a legtöbb ilyen próbálkozás halállal végződött.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.