Konvoljbaleset: megszólalt az elhunyt katona barátja

honvédség áldozat katona konvojbaleset M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn délelőtt, az M7-es autópályán szenvedett ráfutásos balesetet hat katonai jármű. A balesetben egy katona meghalt. Egy barátja elárulta, az áldozat nem akart menni a küldetésre, nem volt jó előérzete.

A Tényeknek adott interjút a konvojbaleset 38 éves ádozatának egyik barátja. A férfi megtörten mesélt az elhunyt Gáborról:
"Az első reakcióm az volt, hogy ezt nem hiszem el, ez nem lehet! Egyszerűen nem akartam elfogadni. Három éve kezdte ezt a pályát, előtte sorkatonaságot végzett. Ha jól tudom, őrvezető volt, a hódmezővásárhelyi dandárban szolgált. Szerintem nagyon jól végezte, mert ő bármit kezdett, mindig teljes szívvel, teljes odaadással végezte. Megvolt hozzá az elszántsága és a fizikuma is. Annyit tudok már csak a többiektől, hogy nem akart menni erre a küldetésre, valamiért nem érezte jól magát ebben a dologban, és sajnos elment."

Gábor szeptemberben lett volna 38 éves. Barátja szerint segítőkész, tiszta szívű ember volt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.