Összeáll és világkörüli turnéra indul a Pussycat Dolls

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Frazer Harrison -
turné visszatérés Pussycat Dolls Nicole Scherzinger
Bejelentette visszatérését a Pussycat Dolls.

Több mint egy évtizedes kihagyás után újra összeáll a Pussycat Dolls - számolt be róla a The Sun. A portál azt írja, Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar, Jessica Sutta és Nicole Scherzinger 2020-ben indul világkörül turnéra.

Nicole korábban többször elutasította az összeállás lehetőségét, de a 10. évforduló alakmából nem tudott nemet mondani. Persze nem ingyen vállalta, hatalmas összeget kap azért, hogy csatlakozott a csapathoz" - árulta el egy forrás.

A Pussycat Dolls régen Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Frazer Harrison
Válaszolt a TV2 Szecsődi Kari kiborulásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-valaszolt-a-tv2-szecsodi-kari-kiborulasara.htmlA TV2 közleményben reagált Szecsődi Kari korábbi kiborulására. TV + Sztárok--Elképesztően cuki volt Lőrincz Tamás kislánya: így reagált apukája győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20190918-elkepesztoen-cuki-volt-lorincz-tamas-kislanya-igy-reagalt-apukaja-gyozelmere.htmlLőrincz Tamás aranyérmet szerzett a bírkózó-világbajnokságon, kislánya itthonról szurkolt a sportolónak: így reagált apukája győzelmére. TV + Sztárok--Soha nem hallott Zámbó Jimmy dalokat mutat be a családhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-soha-nem-hallott-zambo-jimmy-dalokat-mutat-be-a-csalad.htmlZámbó Jimmy soha nem hallott dalait mutatja be a család hamarosan. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher elhagyhatta a párizsi kórházathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-michael-schumacher-elhagyhatta-a-parizsi-korhazat.htmlMichael Schumacher a legnagyobb titkokban elhagyta a párizsi kórházat, ahova múlt hét elején vitték be. TV + Sztárok--A tengerparton tette közszemlére méretes kebleit Kerry Katonahttp://www.life.hu/sztarok/20190918-a-tengerparton-tette-kozszemlere-meretes-kebleit-kerry-katona.htmlThaiföldön monokinizett az Atomic Kitten egykori énekesnője, Kerry Katona. TV + Sztárok--2 éves lett Szinetár Dóra kisfia, Benjihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-2-eves-lett-szinetar-dora-kisfia-benji.htmlSzinetár Dóráék a kis Benji második születésnapját ünnepelték szűk családi körben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.