Macaulay Culkin elárulta, milyen volt a kapcsolata Michael Jacksonnal

Forrás: AFP/Ethan Miller -
Michael Jackson barátság Macaulay Culkin kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Macaulay Culkin annak idején nagyon jóban volt Michael Jacksonnal, most nyilatkozott a kapcsolatukról. 

Macaulay Culkin nagyon jó barátságot ápolt annak idején Michael Jacksonnal, de eddig nem igazán beszélt róla. Most azonban, hogy az énekes állítólagos molesztálásáról készült dokumentumfilmet le akarják vetíteni, a színész is megnyílt, és elmondta, milyen is volt a kapcsolatuk.

Macaulay Culkin ilyen kapcsolatban volt Michael Jacksonnal Forrás: AFP/Ethan Miller

Macaulay Culkin elmondta, amikor híres lett, nagyon magányos volt, hiszen az iskolájában senkinek nem volt fogalma arról, min is megy keresztül. „Ő olyan ember volt, aki hasonló őrültségeken ment át, és biztosított arról, hogy nem vagyok egyedül" – mondta a színész, aki teljesen normálisnak, hétköznapinak tartotta a barátságukat. „Tudom, hogy az emberek számára ez nagy dolog volt, de számomra ez csak egy normális barátság volt" – nyilatkozta a színész, aki leszögezte, Jackson soha nem ért hozzá, és ő soha nem volt tanúja annak, hogy bárkivel is furcsán bánt volna - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.