Állítólag Damu Roland öngyilkosságot kísérelt meg

Damu Roland öngyilkos gyógyszer öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Damu Roland begyógyszerezte magát és alkoholt ivott rá: a rendőröknek rá kellett törni az ajtót. 

Damu Roland élete fordulatot vett, de sajnos úgy tűnik, nem a jó irányba. A színész a Ripost értesülései szerint vasárnap öngyilkosságot kísérelt meg, álítólag gyógyszereket vett be és arra alkoholt fogyasztott. A lap úgy tudja, hogy a hatóságot Damu egy ismerőse értesíthette, a rendőröknek pedig be kellett törniük az ajtót, hogy segíteni tudjanak.

Damu Roland öngyilkosságot kísérelhetett meg Fotó: Margitay Klára

A színészt a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították. Egy ott dolgozótól érkező információ szerint valóban volt Damu Roland nevű betegük, de

saját felelősségre már távozott az intézményből.

A színészt hiába keresték, az üzenetekre csak annyit válaszolt, jól van, és készül az önálló estjére, de további kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.