Hátborzongató történet: kutyái falatoztak az elhunyt férfi testéből

Forrás: Thinkstock -
halál kutya marcangolás borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős férfi remeteként élt Komáromban, de az összes kóbor kutyát befogadta.

A hétvégén találták meg a holttestét annak a 66 éves férfinek, aki arról volt híres a városban, hogy minden kóbor kutyát befogad házába.

A kutyák ugatása sokszor zavarta a szomszédokat, ugyanakkor sokan hordtak neki megmaradt kenyeret, amit a kapujára akasztottak. Most is ez keltette fel a szomszédok figyelmét, mivel a kenyerek ott lógtak a kerítésen, ráadásul a férfi a nyugdíját sem vette át, amire korábban nem volt példa.

„Bejelentést kaptunk a postásnőtől, aki abban a körzetben hordja ki a leveleket, hogy attól tart, valami történhetett vele"

– közölte Tánczos Adél a városi rendőrségtől.

Az egyik szomszédnő azt mondta, a kutyákat is kevesebbszer hallották már ugatni, és nem tudni, mit ettek vagy mit ittak. Kiss Marián városi rendőr arról számolt be, hogy kiérkezésükkor átugorták a kerítést, majd bementek a házba, ahol az emeleten megtalálták az idős férfi holttestét, mellette a kutyáival.

Forrás: Thinkstock

Az ágya mellett feküdtek, és miután a rendőröknek sikerült lecsillapítaniuk őket, megállapították, hogy az idős férfi már nem él.

Valószínűleg nem volt szép látvány, mivel Darina Žingorová mentőorvos kifejtette, hogy a kutyák már megették a feje egy részét.

Valószínűsíthető, hogy már hosszabb ideje feküdt holtan.

A rendőrség eljárást indított a férfi halála miatt – írja a Paraméter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.