Torgyán József özvegyének, Marikának egy korábbi baleset miatt nagy fájdalmai vannak

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Torgyán József Cseh Mária baleset fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torgyán József özvegye, Marika elárulta, egy korábbi baleset miatt máig nagyon fáj a keze.

Cseh Máriának még élt a férje, amikor egy váratlan baleset érte: elcsúszott egy tócsánál és eltörte a jobb kezét, amit meg is kellett műteni. Torgyán József 82 éves özvegye most a Ripostnak mesélt arról, hogy a mai napig fájdalmai vannak, és különösen a frontokat érzi meg. Ez pedig azért is nagyon zavaró, mert imádja a kertjüket művelni és ez gyakran akadályozza a munkában.

Már elfogadtam, hogy nem tudok rajta változtatni. Most viszont pokolian fáj, kinyújtani is alig tudom. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire megnehezíti a ház körüli munkákat és nincs senki, akitől segítséget tudok kérni. Sajnos nincs erre praktika sem, nem szűnik a fájdalom. Így csak remélni tudom, hogy néhány nap múlva elmúlik a fájdalmam, és ez az időszak nem lesz más, csak egy rossz álom."

Torgyán József és Cseh Mária Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.