Visszatért a színpadra Medveczky Ilona - Óriási ováció fogadta!

Forrás: Polyak Attila -
színpad Medveczky Ilona revü
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pesti Kálmán Imre Teátrumban az idősebb Richter József rendezte Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként lépett színpadra szombaton Medveczky Ilona. A művésznő 55 évvel ezelőtt ezen a színpadon debütált.

"Deja vú érzésem van, 55 évvel ezelőtt itt debütáltam. Itt születtem" - mondta a Borsnak meghatódva Medveczky Ilona, majd hozzátette: "Borzasztó az én számból hallani, de igaz. A revü a háború után velem született."

Medveczky Ilona Forrás: Polyak Attila

Medveczky Ilona szombaton 32 év után lépett újra színpadra, ráadásul az egykori régi Moulin Rouge színpadán, ahol 55 évvel ezelőtt megkezdte karrierjét. A közönség ehhez méltón, óriási ovációval fogadta a művésznőt, aki díszvendégként szerepelt a látványos show-ban, amiben világhírű artisták és a Budapesti Operettszínház sztárjai léptek fel. A művésznő a lapnak azt is elárulta, nagyon hiányzik neki a színpad, és azok az energiák, amik ott felszabadulnak, de már biztosan nem tér vissza.

Medveczky Ilonára hamarosan újabb műtét vár, nemrégiben rohammentővel szállították kórházba, amikor kertészkedés közben megsérült. "Egy darab fém van a csuklómban és a 15 centis csavar a vállamban. Alig tudom felemelni a kezemet. Borzasztó egyedül lenni, hogy nincs segítségem az állatok ellátásában, illetve a kert téliesítésében. Nem kívánom senkinek ezt a kiszolgáltatott érzést" - mondta a lapnak a díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.