Ruszó Tibi elárulta, mi a legnagyobb vágya

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi -
X-Faktor Ruszó Tibi mentor döntő Ruszó Tibor ByeAlex verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balogújfalusi tehetség a Meglepetés csütörtöki számában beszélt arról, hogy az X-Faktor milyen változásokat hozott az életébe.

A tizenhat éves, felvidéki Ruszó Tibort az idei X-Faktorban ismerhette meg az ország. Az ifjú tehetség hosszú ideje álmodozott arról, hogy egyszer ő is a népszerű tehetségkutató színpadán énekelhet: szombaton pedig kiderül, sikerül-e megnyernie a 2019-es X-Faktort.

„Most kezdem érezni, hogy ha ez így megy tovább, akár nyerhetek is, ami nagyon jó lenne, mert megváltoztatná a családom életét"

–árulta el az énekes.

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi

A szegénységben élő fiú ugyanis csak ezt a kiutat látja. Bár szülei igyekeztek megadni neki mindent, amit csak tudtak, Tibi számtalanszor megtapasztalta a nélkülözést. Előfordult, hogy alig került az asztalra ennivaló.

Tibi szeretne kitörni a nehéz körülmények közül és egyszer majd szép, nagy házzal ajándékozná meg a családját.

Az énekes az is bevallotta, hogy kicsit megijedt amikor megtudta, hogy ByeAlex mentoráltja lesz, ugyanis attól félt, túl szigorú lesz vele.

„Nem állt valami kedves ember hírében, és a tévében is mindig olyan szigorúnak tűnt. Aztán amikor elkezdtünk együtt dolgozni, megnyugodtam, mert egyáltalán nem olyan, amilyennek a felszínen tűnt".

Tibi nagyon ambiciózus, és az a legnagyobb álma, hogy egyszer eljusson Amerikába és felléphessen New Yorkban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na majd most megtoljuk! @ruszotibihivatalos

A P U (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.