Marlon Brando exe kegyetlen bosszút állt a hűtlen színészen: 18 éves fiával feküdt le

Forrás: AFP -
bosszú hűtlenség életrajzi könyv Marlon Brando megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marlon Brando mindenkivel lefeküdt, aki élt és mozgott, legalábbis ez derül ki hamarosan megjelenő életrajzi könyvéből.

Marlon Brando imádta a szexet. Nem volt túlzottan válogatós sem, hol nőkkel, hol férfiakkal bújt ágyba. A hírek szerint gyakran legjobb barátjával, Christian Marquanddal osztotta meg az ágyát: sokszor együtt szedték fel a nőket, végül pedig egymással foglalkoztak.

Marlon Brando imádta a nőket Forrás: Origo

Egy hamarosan megjelenő életrajzi könyvben azt vallották a barátai, hogy „a legyet is megd**ta volna röptében, de akár a postaládát is". Kimeríthetetlen volt a szexuális étvágya, amit azzal magyaráztak, hogy borzalmasan vágyott a szeretetre.

Marlon Brando barátai szerint a színész mélységesen magányos volt, és bosszantotta, ha más jól érzi magát. Ezért dúlt föl több házasságot is, nem érdekelte az sem, hogy tönkreteszi és kihasználja a nőket. A színész szülei egyébként alkoholisták voltak, így tőlük nem kapta meg azt a szeretetet, amire szüksége lett volna. -írja a Ripost.

Marlon Brando és Sophia Loren Forrás: COLL PELE/STILLS/

Bár Marlon Brando szó szerint falta a nőket, akadt egy, akibe fülig szerelmes volt. Jill Banner alig volt 21 éves, amikor találkoztak. Míg a többi nő sírt és könyörgött, hogy ne hagyja el a színész, Banner sosem kérte, hogy maradjon.

Ennek ellenére őt is megviselte, hogy Brando hűtlen, ezért - hogy megleckéztesse - lefeküdt a színész 18 éves fiával, Christiannal.

Ezt Brando sosem tudta elfelejteni, mégsem állt le csapodár életformájával, és kihasználta a kínálkozó alkalmakat. -írja a DailyMail.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.