Andy Vajna temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák máris fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla.

A Bors munkatársai pénteken ellátogattak a Fiumei úti temetőbe, ahol csütörtökön helyezték végső nyugalomra a filmproducert. Amíg tegnapelőtt több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, amelyeket a barátok, tisztelők hagytak ott „útravalóként", tegnap már alig néhányat lehetett találni. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint – olvasható a lapban.

Felkeresték a temető igazgatóságát, de a főigazgató azt nyilatkozta, csak hétfőn, írásban tud válaszolni a lap munkatársa kérdéseire. Annyit azért megtudtak, hogy nincs megerősített őrség a temetőben, illetve hogy Vajna sírján addig maradnak a virágok, amíg nem kezdenek hervadni.

Forrás: Life.hu/Domszky László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.