Fésűs Nelly dobogós lett a rúdtáncbajnokságon

Forrás: wphoto/Instagram/nellyfesus -
rúdtánc szexi ezüstérem bajnokság Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi sportot választott magának Fésűs Nelly. A színésznő rúdtáncolni kezdett, amiben nemcsak elszántnak, hanem tehetségesnek is tűnik. Ezüstérmet szerzett. 

Ahogy mi is megírtuk: Fésűs Nelly új hobbit talált magának. A színésznő rúdtáncolni kezdett, a jelek szerint pedig mesterien űzi ezt a sportot.

Már fotót és videót is mutatott a közösségi oldalán a szexi mozdulatokról. Most pedig megosztotta követőivel, hogy ezüstérmet szerzett.

"Drágáim! Sokan érdeklődtetek, ami nagyon jól esett. Hosszú nap volt, most értem haza. A lényeg, EZÜST!!!!!! De igazán nem ez a lényeg. Megcsináltam és igen, büszke vagyok magamra. @nikolettmolnar nélküled nem sikerült volna! KÖSZÖNÖM, hogy bíztattál, ütöttél vertél, és hittél bennem amikor én magamban NEM!!!!!" – írta posztjában Fésűs Nelly.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rúdsport Magyar Bajnokság május 18-19. Én ott leszek. Nem csak nézőként.........

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.