Bochkor Gábor cáfolta, hogy újra összeáll Boros Lajossal

Forrás: MTI/Beliczay László -
rádió munka Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a jövőben újra együtt rádiózik Boros Lajossal.

Bochkor Gábor a Music FM megszűnése óta nem dolgozik, és azóta folynak a találgatások, vajon melyik rádiónál folytatja a pályafutását. Az utóbbi időben olyan pletykák is felmerültek, melyek szerint újra összeállna legendás partnerével, Boros Lajossal. A rádiós azonban cáfolta az értesüléseket, mint mondja, mostanában már alig beszélnek egymással.

Váltunk néhány szót, de ugyanúgy, ahogy azelőtt, most sem vagyunk barátok. Szép volt, jó volt, felejthetetlen időszak volt a miénk, de a jövőben mi már nem fogunk együtt dolgozni. (...) Kétségkívül az volt a munkásságom tetőpontja. Mi annak idején olyan körülmények között tudtunk dolgozni Borossal, olyan dolgokat tudtunk megvalósítani, amiket aztán később már nem. Mindenben az élen jártunk, úttörők voltunk, akik nem ismertek lehetetlent" – nyilatkozta a Blikknek.

Boros Lajos és Bochkor Gábor Forrás: MTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.